Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Tarieven lessen en workshops 

Schrijf je eenvoudig online in op onze Mysore of Ashtanga -lessen. Er is geen ervaring vereist. Wanneer je de les binnenloopt, stel jezelf dan voor aan de docent. De docent zal individueel met je samenwerken. We raden je aan om je voor één maand aan te melden en minstens drie a vier keer per week lessen te volgen, zodat er continuiteit komt in de beoefening van Ashtanga Yoga en je de maand ook volhoud. We laten drop-ins niet toe voor beginners in de Mysore-stijlklassen omdat de methode het best kan worden ervaren en begrepen door langere beoefening. Een half uurtje aleen meekijken is een alternatieve manier om een idee te krijgen wat het verschil is met wat  je kent..

Je kunt ook deelnemen aan onze wekelijkse Ashtanga Yoga-lessen, waar je door het eerste deel van de Ashtanga-reeks wordt geleid.

Neem even de tijd om onze klassenbeschrijvingen te lezen en over onze secties om meer te weten te komen over onze gemeenschap en leraren.

Voor nog meer prijzen en abbonementen ga naar www.yogapoint.nl

 

Drop IN Losse les €  15,-

Geschikt voor mensen met Mysore ervaring

Meld je aan

Mysore 1 maand onbeperkt

75,-

BETAAL

Random payment

Vooraf overeengekomen of afwijkende betalingen

betaal

 2 x per week Mysore plus 1 x led class

45,-

betaal

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren