Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Tarieven

Schrijf je eenvoudig online in op onze Mysore of Ashtanga -lessen. Er is geen ervaring vereist. Wanneer je de les binnenloopt, stel jezelf dan voor aan de docent. De docent zal individueel met je samenwerken. We raden je aan om je voor één maand aan te melden en minstens drie a vier keer per week lessen te volgen, zodat er continuiteit komt in de beoefening van Ashtanga Yoga en je de maand ook volhoud. We laten drop-ins niet toe voor beginners in de Mysore-stijlklassen omdat de methode het best kan worden ervaren en begrepen door langere beoefening. Een half uurtje aleen meekijken is een alternatieve manier om een idee te krijgen wat het verschil is met wat  je kent..

Je kunt ook deelnemen aan onze wekelijkse Ashtanga Yoga-lessen, waar je door het eerste deel van de Ashtanga-reeks wordt geleid.

Neem even de tijd om onze klassenbeschrijvingen te lezen en over onze secties om meer te weten te komen over onze gemeenschap en leraren.

Voor nog meer prijzen en abbonementen ga naar www.yogapoint.nl

TWEE WEKEN MYSORE

2 weken


Per 2  weken v.a. €40,-

Meld je aan

LED CLASS


Asthtanga Basic 
Ashtanga All
Primary series

Per maand v.a. €19,95

Meld je aan

VOLLEDIGE MAAND

Per maand v.a. €75,-

Meld je aan

DROP-IN


Geldig voor één deelname

Éénmalig €12,50

Meld je aan

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren