Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Shala

In 2015 startte Yogapoint in het centrum van Nijmegen, om ook daar Ashtanga een grote rol te geven met een Mysore programma, met jaarlijkse bezoeken van wereldwijd erkende docenten. Vanaf 2012 tot 2015 was Frank gastdocent aan de Ashtanga Yoga Academy in Rotterdam die in samenwerking met Manju Jois is opgericht. In 2015 ontmoette hij Nick Evans die trouw verbonden is met de Ashtanga Yoga lineage. Nick is de persoon waarmee Frank op dit moment (als leerling) mee verbonden is om verdere verdieping aan te gaan. Samen met Marije de Smit startte hij in 2015 Utrecht een unieke Yoga-opleiding. Deze opleiding heeft als doel om geen yoga docenten op papier te creeren maar authentieke gepassioneerde beoefenaars die yoga van uit het hart weten te delen. De lessen van Frank zijn gebaseerd op eigenheid, passie, kennis van de traditie en de persoonlijke ervaring die hij nog steeds dagelijks ondergaat op zijn eigen yogamat.

 

Frank & Ashtanga Yoga

Frank woont met zijn gezin en 2 kinderen net buiten Nijmegen en is de initiator van Ashtanga Yoga Nijmegen. Rond 2001 kwam hij per toeval in contact met deze yogavorm. Vanaf dat moment begon direct een bijzonder en intens transformatie proces wat hij geheel dankt aan Ashtanga Yoga. De eerste jaren waren zelf-lerend en -gediciplineerd omdat er geen vaste docenten waren in Nederland, daarom reisde hij naar alle mogelijke plekken om van docenten te leren die geautoriseerd zijn door Sri K. Pattabhi Jois en de dus de traditionele stijl uitdragen. De belangrijkste ontmoetingen waren: David Williams, David Swenson, Richard Freeman, Manju Jois, Lino Miele, Marc Withwell, Ron Reid.  Maar ook jaren daarna met oa.Petri Raisanen, Luke Jordan, Joey Miles, Kristina Kartinou, Vera Simoues, en Govinda kai.   

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren